Адреса

Бул. Илинден бр. 86, Скопје 1000

Телефонски број

02 3117 669

Е-пошта

contact@musmacscinat.mk

Службени лица за посредување со информации од јавен карактер

Службено лице:

 1. дипл.биолог Лилјана Стефановска, едукатор
  email: liljanaps@yahoo.com
  тел. 075 821-986
 2. Билјана Алексовска (замена)
  Виш соработник за административни, општи и правни работи
  email: aleksovska@musmacscinat.mk
  тел. 389 2 3117-669

Годишни извештаи:

Пристапете тука за повеќе информации од јавен карактер

Барање и одговори по доставени барања до музејот за слободен пристап до информации од јавен карактер по години.

 • 2020 година
  • Нема поднесено барање за слободен пристап до информации од јавен карактер

Контакт

Бул. Илинден бр. 86, Скопје 1000
Телефонски број: 02 3117 669
Е-пошта: contact@musmacscinat.mk

Социjaлни мрежи