Адреса

Бул. Илинден бр. 86, Скопје 1000

Телефонски број

02 3117 669

Е-пошта

contact@musmacscinat.mk

Соопштение

Се известуваат граѓаните дека на ден 11.10.2022 година (вторник), влезот во НУ Природонаучен музеј на Република Северна Македонија е бесплатен.

Истовремено, музејот на граѓаните им го честита Денот на народното востание.

 

Ве очекуваме!

Работно време на изложбите: 09:00 – 16.00 часот

Контакт

Бул. Илинден бр. 86, Скопје 1000
Телефонски број: 02 3117 669
Е-пошта: contact@musmacscinat.mk

Социални мрежи