Адреса

Бул. Илинден бр. 86, Скопје 1000

Телефонски број

02 3117 669

Е-пошта

contact@musmacscinat.mk

СЛОБОДЕН ВЛЕЗ ВО ПРИРОДОНАУЧНИОТ МУЗЕЈ ПО ПОВОД 8-МИ СЕПТЕМВРИ-ДЕНОТ НА НЕЗАВИСНОСТА

          Ден на независноста на Република Северна Македонија – државен празник кој се празнува во нашата држава на 8-ми Септември. Празник со кој се одбележува раѓањето и се слави опстојувањето на независна и суверена Република Северна Македонија. Празник кој популарно е наречен и 8-ми Септември.

          По повод Денот на независноста на Република Северна Македонија на ден 08.09.2022 год. влезот во музејот е бесплатен.

          Нека е честит 8-ми Септември, Денот на независноста на Република Северна Македонија!

Контакт

 

Бул. Илинден бр. 86, Скопје 1000
Телефонски број: 02 3117 669
Е-пошта: contact@musmacscinat.mk

Социални мрежи