Адреса

Бул. Илинден бр. 86, Скопје 1000

Телефонски број

02 311 7669

Е-пошта

contact@musmacscinat.mk

Директорот на Природонаучен музеј на Северна Македонија г.Дритон Сулејмани, потпиша меморандум за соработка со директорот на Природонаучен музеј на Унгарија г. Zoltán Korsós.

Контакт

 

Bull. Ilinden 86, Skopje 1000
Телефонски број: 02 311 7669
Е-пошта: contact@musmacscinat.mk

Социални мрежи